![](/upload/y/yas111/image/18478520204cb9890800053.jpg)
خودنمایی، از ویژگی های بارز زنان است دختران و زنان جوان، به گونه ی غریزی می خواهند زیبایی و زینت خود را نشان دهند.
در حقیقت آنچه مردان را تحریک می کند سه چیز است: زیبایی، زینت و جلوه گری های دلفریب
آرایش و زیبایی
اسلام به زیبایی و آرایش زنان در نزد همسرانشان ارجی ویژه می نهد.انسان برحسب فطرت الهی، به زیبایی می گراید. اسلام نیز، که آیینی فطری است، زیبایی و آرایش را گرامی داشته است.
در حدیثی از امام صادق آمده است: «خداوند زیبایی و آراستگی را دوست دارد و از نپرداختن به خود و خود را ژولیده نشان دادن بدش می آید.
اما باید توجه داشت این قبیل توصیه ها برای حضور در خانواده و وقت عبادت است و با عنایت به تکرار دائمی نماز در شبانه روز این پاکیزگی در طول روز حفظ می شود.
استعمال عطر
در حدیثی از پیامبر آمده است:« من سه چیز را دوست دارم : زن، بوی خوش و نماز، که روشنی چشم من در آن است».
ولی جای تاسف است که بیگانگان در عمل به فرهنگ اسلامی از ما پیشی گرفته اند و عطر زن و مرد را جدا کرده و برای هر یک، عطری ویژه ساخته اند ما جالب است بدانیم: پیامبر اکرم(ص)،نخستین کسی است که عطر را به زنان و مردان تقسیم نموده و فرموده: «عطر زنانه باید خوشرنگ و دارای بوی ملایم باشد و عطر مردانه، باید کمرنگ و از بوی تند تری برخوردار باشد»
اما همین پیشوایان از به کاربردن عطرِ زن، برای نامحرم و در محیط اجتماع منع کرده اند و را از باب زینت برای شوهران و در درون خانواده مطرح کرده اند.
امام صادق(ع) می فرماید: اگر زنی خود را برای غیر شوهرش عطرآگین کند، خداوند نمازش را نمی پذیرد تا غسل کند؛چنان که برای جنابت غسل می کند.
باید دانست: این غسل از غسل های واجب نیست و هیچ یک از علمای اسلام آن را از غسل های واجب ندانسته اند.
آرایش در بیرون خانه
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «هر مردی که همسرش با آرایش از خانه بیرون رود، بی غیرت است و هرکس او را بی غیرت بخواند، گناهی نکرده است.